Persoonlijke ontwikkeling van jongeren

Songs for Mary 2020

Wat gebeurt er als een singer-songwriter en schrijfster uit de hectiek van hun eigen leven drie dagen gaan verblijven in een klooster? Op een plek waar het ritme van gebed, de gemeenschap en idealen je dag bepalen?

Singer-songwriter Tim Knol en schrijfster Maartje Wortel gingen 5 september 2020 de uitdaging aan. Ze maakten beiden – geïnspireerd op de gesprekken met broeders, een Maria-deskundige en tijd in de Mariakapel – een performance voor het project Songs for Mary.

Mooie liedjes, teksten die verwonderen en je laten kennismaken met wat Tim en Maartje beleefd hebben in het klooster. Een unieke, eenmalige voorstelling van dit duo in de prachtige ambiance van het Dominicanenklooster. De documentaire vind je hier.

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief.

Lees hier

Doneren

Met een periodieke gift steunt u de Leonardus Stichting met belastingvoordeel. U schenkt jaarlijks 1 vast bedrag over een periode van minimaal 5 jaar. Uw gift is volledig aftrekbaar van de belasting. Wilt u ons steunen met een periodieke gift? Klik op de onderstaand link om het formulier te downloaden en ons te steunen met een schenking of periodieke gift.
Doneer nu