‘The world of…’ van ROC bereikt 1500 jongeren

Ruim 1500 jongeren hebben de voorstelling ‘The world of.. In wat voor wereld wil je wonen?’ gezien. In totaal voerden studenten van de Podiumacademie van ROC Twente de voorstelling 59 keer op.

De Leonardus Stichting ondersteunt de Podiumacademie van ROC Twente in dit project. In hun laatste jaar krijgen theaterstudenten de kans om samen met een professionele theatermaker een voorstelling op te zetten en tientallen keren te spelen. Ze vertonen deze op scholen voor voortgezet onderwijs en mbo.

Nagesprek

Na afloop van iedere voorstelling is er een nagesprek over wat de toeschouwers hebben opgestoken van het verhaal. ‘The world of…’ was de vierde productie van de Podiumacademie in samenwerking met de Leonardus Stichting.

Ideale wereld

De voorstelling van dit schooljaar ging over drie jongeren die in een spelshow de kans krijgen om hun ideale wereld te creëren door hun eigen straat in te richten. De drie staan echter in veel onderwerpen lijnrecht tegenover elkaar. Boodschap van de voorstelling: hoe zorg je dat in jouw straat niemand buitengesloten wordt zonder jouw idealen te verliezen?

Reacties

Klik hier voor een impressie van de voorstelling en reacties van acteurs en leerlingen.

 

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief.

Lees hier

Doneren

Met een periodieke gift steunt u de Leonardus Stichting met belastingvoordeel. U schenkt jaarlijks 1 vast bedrag over een periode van minimaal 5 jaar. Uw gift is volledig aftrekbaar van de belasting. Wilt u ons steunen met een periodieke gift? Klik op de onderstaand link om het formulier te downloaden en ons te steunen met een schenking of periodieke gift.
Doneer nu