Komend najaar: Vierde Theater uitvoering TIE

Het ROC van Twente gaat komend najaar de vierde Theateruitvoering TIE gestalte geven. Op dit moment is de selectie van acteurs in volle gang met als nieuwe thema  ‘In welke wereld wil jij leven?’  Eerdere thema’s gingen over schaamte, eenzaamheid en identiteit. Vanaf komend november zullen de acteurs weer vele voorstellingen verzorgen op scholen en instellingen her en der door het land. De belangstellende scholen weten de weg om zich te melden of sturen een mailtje naar mboer@rocvantwente.nl. De begeleiding en realisatie van acteurs en uitvoeringen ligt bij Senior Docent Martijn Boer en theatermaker Renske Pluimers. Meer weten: stuur ons een mail of lees ons artikel over Theater in Educatie.

Berend van de Sande gaat het TIE overnemen van huidige voorzitter Lucas Keijzer. Berend zal in de functie van secretaris de contacten overnemen en het ingeslagen pad vervolgen. Ook de contacten met een nieuw ROC met acteursopleiding zal hij voortzetten.

 

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief.

Lees hier

Doneren

Met een periodieke gift steunt u de Leonardus Stichting met belastingvoordeel. U schenkt jaarlijks 1 vast bedrag over een periode van minimaal 5 jaar. Uw gift is volledig aftrekbaar van de belasting. Wilt u ons steunen met een periodieke gift? Klik op de onderstaand link om het formulier te downloaden en ons te steunen met een schenking of periodieke gift.
Doneer nu